Banen in de ICT - ICT vacatures voor hoogopgeleiden

Banen in de ICT is live! De nieuwe carrièresite voor IT-professionals

Banen in de ICT is de nieuwe carrièresite voor IT-professionals en richt zich op ervaren en hogeropgeleide ICT’ers met minimaal mbo- en hbo-niveau (of hoger). Banen in de ICT zal gaan bestaan uit een ruim aanbod van parttime en fulltime ICT vacatures in heel Nederland. Ook voor freelance opdrachten, tijdelijke ICT projecten, detachering en interim projecten kun je bij Banen in de ICT terecht.

Banen in de ICT is een proactieve carrièresite die bedrijven helpt met het vervullen van ICT vacatures. Wij onderscheiden ons door meer service en persoonlijke inspanningen om ICT-talent te koppelen aan hun ideale baan of werkgever. En werkgevers aan het juiste talent.

De uitgangspunten bij ontwikkeling van Banen in de ICT

Geen ingewikkelde vacature- of carrièresite met een keur aan opties, maar een overzichtelijke en duidelijke site, die aansluit bij de doelgroep en waar de gebruiker en de gebruiksvriendelijkheid het uitgangspunt is en integratie met social media, meetbaarheid, vindbaarheid en ‘mobile friendly’ de basis vormen. Banen in de ICT is volledig mobile friendly

Op Banen in de ICT vind je vanaf nu altijd de beste ICT vacatures voor IT-professionals, met:

  • Gratis plaatsen ICT vacatures
  • Gratis toegang CV-Database voor vinden juiste kandidaat
  • Gratis inschrijven kandidaten
  • Alle vacatures ook op onze Facebook, Twitter en LinkedIn-pagina’s
  • Online selfservice: gemakkelijk en snel online vacatures plaatsen
  • Dashboard voor eenvoudig online beheren van vacatures & sollicitanten
  • Volledig responsive en mobile friendly
  • Meer persoonlijke aandacht
  • Gericht op IT professionials – voor hogeropgeleide ICT’ers

De voordelen als banenzoeker van Banen in de ICT

Met een account op Banen in de ICT, krijg je als banenzoeker toegang tot je persoonlijke pagina’s met jouw online cv, je sollicitaties, jobalerts en favorieten. Het aanmaken van een account op Banen in de ICT is gratis.

Als je een online cv plaatst, dan krijg je (als je nog geen account hebt) automatisch een account. Daarmee alle voordelen van een account op Banen in de ICT. Maar belangrijker nog: werkgevers kunnen je actief vinden in onze cv-bank, je hebt je online cv en eerdere sollicitaties altijd op één plek en je kunt direct solliciteren met je cv. Als dan die interessante ICT baan voorbijkomt, ben je er snel bij! Plaats nu je online cv

De voordelen als werkgever van Banen in de ICT

Naast dat wij ons specifiek met ICT vacatures richten op IT-professionals, gaan we voor een meer proactieve rol bij het vervullen van ICT vacatures. Zo gaan we bijvoorbeeld ook zelf opzoek in de CV-Database om te matchen. Bovendien actieve doorplaatsing richting onze social media kanalen. En met een vacatureplaatsing krijgt een werkgever bovendien een account op Banen in de ICT.nl, waarmee je toegang krijgt tot één centraal dashboard voor het eenvoudig online beheren van alle gegevens, vacatures en sollicitanten. Bovendien gratis toegang tot de CV-Database met alle cv’s voor het zelf vinden van de juiste kandidaat. Plaats nu uw vacature of bekijk de voordelen.

Waar kunnen mensen terecht met vragen?

Voor de werkgevers hebben we de informatiepagina voor werkgevers. Daarnaast kan iedereen terecht bij onze veelgestelde vragen. Heb je een vraag die er niet bij staat, neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@banenindeict.nl.

 

Banen in de ICT | ICT vacatures voor hoogopgeleiden