De beste ICT vacatures voor hoogopgeleiden vind je op Banen in de ICT

Uitdagende ICT vacatures voor hoogopgeleiden, waar vind ik die?

Uit de beroepen- en arbeidsmarkt survey (BAS) van Yacht blijkt dat de hoogopgeleide ICT’er vaker dan de gemiddelde hoogopgeleide ‘latent’ op zoek is naar een nieuwe baan, slechts een kleiner percentage van de IT-professionals is echt actief op zoek.

Voor deze groep latent werkzoekenden ICT’ers is het nog belangrijker dat een nieuwe baan in de ICT een duidelijke vooruitgang betekent. Deze groep is immers niet actief op zoek, maar staat wel open voor een goed aanbod of uitdagende ICT vacature op niveau. Het is dus goed om te weten waar je deze uitdagende ICT vacatures voor hoogopgeleiden kan vinden.

Interessante ICT vacatures voor hoogopgeleiden vind je op Banen in de ICT

Banen in de ICT is de nieuwe carrièresite voor hoogopgeleide ICT’ers en richt zich exclusief op de arbeidsmarkt van ervaren en hoger opgeleide ICT’ers met minimaal mbo- en hbo-niveau (of hoger). Banen in de ICT zal gaan bestaan uit een aanbod van de beste parttime en fulltime ICT vacatures voor hoogopgeleiden in heel Nederland. Ook voor freelance ICT-opdrachten, tijdelijke ICT-projecten, ICT-detachering en interim projecten kun je vanaf nu bij Banen in de ICT terecht.

Via de zoekbox op de Homepage of via de pagina ICT vacatures kun je zoeken naar ICT vacatures. Je kunt zoeken op trefwoord, titel, op locatie of met een combinatie van beiden. Je kunt het beste gerichte trefwoorden gebruiken, zoals een functietitel, een bedrijfsnaam of een specifieke locatie.

Op de pagina ICT vacatures kun je ook zoeken via de interactieve kaart. Op de interactieve kaart staan ronde locators met daarin een getal. Dit getal komt overeen met het aantal vacatures in die plaats of regio. Door te klikken op de locator, zoomt de kaart in en zie je de functietitel staan per specifieke locatie. Door op de functietitel te klikken ga je direct naar de vacature toe.

Je kunt je huidige zoekopdracht (als je bent ingelogd) ook gelijk opslaan als jobalert via ‘jobalert toevoegen‘. Tot slot kun je ook via de pagina Bedrijven zoeken op vacatures per specifiek ICT bedrijf.

Laat je online cv het werk doen!

Naast zelf zoeken naar vacatures, is het ook makkelijk om gewoon je online cv het werk te laten doen. Als je een online cv plaatst, dan krijg je (als je nog geen account hebt) automatisch een account. Daarmee heb je toegang tot je persoonlijke pagina’s met je online cv, je sollicitaties, jobalerts en favorieten. Met een online cv kunnen werkgevers je voortaan actief vinden in onze cv-bank, daar hoef je zelf niets meer voor te doen.

Plaats nu je online cv

Stel je Jobalert in

Wil je niet elke dag kijken of er een geschikte ICT vacature geplaatst is, blijf dan met je Jobalert eenvoudig op de hoogte. Alle passende banen in de ICT vind je dan voortaan direct in je mailbox. En als dan die interessante ICT baan toch voorbijkomt, ben jij er snel bij!

Stel nu je jobalert in

Heb je een vraag over Banen in de ICT, kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@banenindeict.nl. Wij helpen je graag verder!

 

Banen in de ICT | ICT vacatures voor hoogopgeleiden